100205 : Klubb LIVINGs tribute to Bob Marleys 65th B-Day Celebration

Klubb LIVING firar att Bob Marley fyller pensionär genom att bjuda in Deejay JESAJA (Kärleksklubben) & MILLION VIBES som, i kyrkan, spelar dancehall ”with a touch of  hiphop and R’n’B”. A perfect match då Jamaica och USA har ett långt musikaliskt kärleksförhållande. I baren blir det Bob Marley Celebration med Dj SOULREBEL (Million Vibes) & Dj LK (Wisemen Sound) som kör jamaicanska klassiker, Bob Marley- favoriter och reggae i ren allmänhet. Live på scen ser vi Bredda Vybez.

Million VibesJamaicas och USAs musikaliska kärlekshistoria började på allvar med KRS-one och hans grova dancehall-flirtar, fortsatte definitivt med  FUGEES-medlemmarnas samarbeten på 90-talet. Ännu idag är det svårt att avgöra huruvida BUSTA RHYMES är en hiphopartist eller dancehallartist och kanske är det just själva poängen  – det spelar ingen roll! JESAJA brukar vanligtvis fylla Babels och övriga Malmös dansgolv med hans och Besh Ones succèklubbar. Denna kväll möter Jesajas rnb och hiphop jamaicansk dansmusik tillsammans med WILL JAM i Million Vibes och det kommer bli en mad ”Mash Up”!

Bobban skulle, om han levt, ha nått pensionsålder och det är värt att fira. Klubb LIVING har valt att köra Bob Marley-tributen i baren på Babel för att få den rätta atmosfären. Förbered dig på rocksteady, ska, roots, rub a dub och modern lovers å roots.

VAD: Klubb LIVINGs tribute to Bob Marleys 65th B-Day Celebration
NÄR: Fredag 5 feb klockan 22:00–03:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
LIVE: Bredda Vybez
DJ: Million Vibes Sound, Jesaja (Kärleksklubben) & DJ L.K.
ENTRÈ: 100 kr
ÅLDER: 20 år
WWW: myspace.com/millionvibessound, myspace.com/jesaja1, bobmarley.com