Fantastisk eventlokal mitt i Malmös kreativa centrum

Vår vackra tegelkyrka på Spångatan är den perfekta mötesplatsen för både större och mindre arrangemang. Här finns 600 kvm att röra sig på samt kompetent personal med lång erfarenhet av nöjesbranschen.

Babel erbjuder mängder av lösningar på hur ditt företag kan använda våra lokaler, som  är fullt utrustada med det senaste inom ljud, ljus och bild. Babel är en mycket flexibel lokal som passar både stående och sittande publik. Vi kan ordna filmvisning, scenframträdanden, konferenser, möten, firmaträffar, cocktailpartyn, kafferep, mingel, fest och mycket mycket mer.

Vi har stor erfarenhet av företagsevent med många nöjda kunder och skräddarsyr en totalupplevelse med både mat, dryck och underhållning för just era önskemål och behov.

Babel är en av Sveriges ledande kultur- klubb- och konsertscener. Med över tretton år i branschen arbetar vi med de bästa boknings- och produktionsbolagen i Sverige och världen.

På Babels scen har såväl lokala, nationella och internationella artister, komiker och DJs uppträtt. Vi når varje vecka en stor målgrupp med vårt nöjes- och kulturprogram.

Vi arbetar mer än gärna på export, det vill säga att vi tillsammans med er skapar möten och events i era företagslokaler. Med våra gemensamma erfarenheter och kontaktnät ser vi inga begränsningar – bara möjligheter.

Vi ser fram emot att höra era tankar, idéer och frågor om Babel. Ingen fråga är för liten. Ingen fråga är för stor. Ingen fråga är för svår. Vår fråga till dig är: När var du egentligen i kyrkan senast?

Nöjda kunder: Sony Ericsson, Sydsvenskan, Media Evolution, Nike, Malmö Stad, Nöjesguiden, Toyota, VANS, Sveriges Radio och många fler.

Nöjda artister: Molly Sandén, Veronica Maggio, Timbuktu, Säkert, Saint Etienne, Lykke Li, Eldkvarn, Sebastian Tellier, 2manydjs, Booka Shade, Sugar Hill Gang, Miike Snow, Martha Wainwright, Hank von Hell, Magnus Betnér, Fever Ray och många fler.

Kontakta oss på [email protected]