Mer om Babel

Babels konsertlokalAtt Babel tog över kyrkan på Spångatan 2008 så innebar det att Jerikos verksamhet och föreningar, Jazz i Malmö och MixMusik flyttade sin verksamhet till andra lokaler. Men delvis så fortsatte de att göra fina konserter på Babel.

Till det stora dansgolvet byttes hela ljudsystemet byts ut för att kunna skapa ett ljud av internationell klass både till live och klubbmusik. En ny ljusrigg med movingheads, laser och nya projektioner installerades för att kunna skapa den perfekta klubbmiljön och tillsammans bäddar detta för att Babel kommer fortsätta vara i täten bland Malmös nattklubbar.

Babels klubb kvällar fortsätter att förgylla Malmös helgkvällar och med en bredd som saknar motstycke i Malmö kommer soul/techno/electro/pop att sätta färg på era nattklubbsbesök och göra Babel till Malmös mest framåtskridande nattklubb.

Babel är hus där kulturella och kommersiella aktörer ska kunna jobba ihop på ett professionellt sätt gentemot Malmö publiken och erbjuda klass, bredd och energi.

Klicka här för att läsa mer om hur du hittar hit »

Läs mer om Babel i Sydsvenskans artikel: www.sydsvenskan.se/nojen/article352223/Jeriko-storsatsar-under-nytt-namn.html

Läs mer om Babels invigning i Sydsvenskan: sydsvenskan.se/malmo/article366665/Klubbkyrkans-i-ny-skrud-forforde.html

Läs mer om Babels invigning i Skånska Dagbladet: skanskan.se/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080910/NOJE/775949721/1057

Läs mer om Babel i City Malmö/Lund: malmolund.city.se/noje/2008/09/12/Nystart_for_Jeri____Babel