241011 : Broder John (SE) LIVE

Broder John är tillbaka med ny musik och efterlängtad turné i höst med två kvällar på Babel!

BRODER JOHN
Den nya singeln “Vågorna”, som gästas av Anna Ahnlund från Dina Ögon, fångar tidens gång och de känslor som ständigt återkommer. Samtidigt avslöjar Broder John att albumet “Följ inte mig” släpps den 13 september. Singeln och kommande albumet är producerat av Daniel Ögren från bandet Dina Ögon.

Broder John fortsätter att cementera sin position som en av Sveriges mest unika och nyskapande artister. Med sin introspektiva stil och djupt konstnärliga uttryck skapar Broder John en värld där varje detalj, från det visuella till det konceptuella, bidrar till en sammanhängande helhet. Föregående dubbelsingel “Allt som känns / Vissa rosor”, fick omedelbar radiosupport i både P3och P3 Din Gata, samt hyllades av kritiker, lyssnare och av radioprofilerna Ison Glasgowoch Mari Hesthammer

Under två kvällar kommer Broder John och följer upp albumet med en stor höstturné tillsammans med en ny dynamisk bandkonstellation bestående av:
Daniel Ögren (Dina Ögon)
Christopher Cantillo (Dina Ögon)
Mats Sandahl (Masaka) och
Emmanuel Hailemariam.

Turnén startar 28 september i Umeå, följt av stopp i Stockholm, Oslo, Malmö, Göteborg, Uppsala och Gävle.


VAD: Broder John (SE) LIVE
NÄR: Fredag 11 oktober, dörrar 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 325 kr + förköpsavg. på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN:  350 kr
ÅLDER: 18 år, 13 år i målsmans sällskap
SPOTIFY: Broder John


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.