241010 : Johanna Hurtig Wagrell - Smart

Gör dig själv en tjänst och säkra biljett till höstens roligaste föreställning! Johanna Hurtig Wagrell ger sig ut i landet med showen SMART och den 10 oktober kommer hon till Babel!

Johanna Hurtig Wagrell
Att en av landets charmigaste och allra skarpaste komiker inte gjort soloshow tidigare är såklart ett mysterium för många. Men med föreställningen SMART är det äntligen dags för Johanna Hurtig Wagrells helt egna sverigeturné.

Johanna Hurtig Wagrell är en veteran på stand up-scenen och drog på allvar igång humorkarriären redan 2014 med att vinna Amelia Comedy Queen och nominerades 2022 till Årets kvinnliga komiker på Standup-galan. Hon har bl a medverkat i Släng dig i brunnen (SVT), Svenska Nyheter (SVT), Parlamentet (TV4) och Stand Up – Utan Gränser (Comedy Central). Johanna medverkar också varje vecka i dom ofantligt populära poddarna Kafferepet samt Vad blir det för mord?

Längd: ca 70 min


VAD: Johanna Hurtig Wagrell – Smart
NÄR: Torsdag 10 oktober, 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
ÅLDER: 18 år
FÖRKÖP: 295 på nortic.se
I DÖRREN: 295 kr


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.