240920 : Fredrik Söderholm - Hej, jag heter Fredrik

Fredrik Söderholm sätter strålkastar­ljuset på sina brister och tillkorta­kommanden – med missbruket och självhjälps­grupper som humoristisk fond. Han tar en oförskönad titt på sitt stökiga liv, fyllt med fest, kändisar, dråpligheter och droger. I hans ärliga och själv­utlämnade möte med publiken får vi ta del av både mörker och ljus.

Hej, jag heter Fredrik
Varför slutade jag, trots att 12 stegs­programmet är det enda som har funkat och hållit mig nykter? Vad händer i de där rummen egentligen? Varför är det så svårt att överlämna sig till Gud? Varför är det så tabu att skämta om AA?
– Fredrik Söderholm

Poddar och en själslig bristsjukdom. Fredrik Söderholm har lanserat flera poddar, skrivit böcker, varit programledare i P3 och proddat TV med Filip och Fredrik. En av hans mer uppmärksammade poddar är Sorry allt gick åt helvete, som han gjorde i tillsammans med Ola Rapace. Där diskuterar de sina respektive missbruk och trauman. En annan omskriven podd var Hej jag heter Fredrik, som sändes i P3 under 2019, där vi får följa honom i ett tolvstegsprogram för att bli kvitt sitt kokainmissbruk. Under inspelningen tog Fredrik ett återfall, som han sände live på Instagram.

Sedan 2020 sänder han Gott snack, som är ett eget morgon­program inspelat i en studio på Södermalm.


VAD: Fredrik Söderholm – Hej, jag heter Fredrik
NÄR: Fredag 20 september 2024, dörrar 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 170 kr + förköpsavg. på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN:  195 kr
ÅLDER: 18 år


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.