240523 : Della Grandino med Jonatan Unge, Chippen Svensson & K. Svensson

För första gången någonsin blir Della Grande inte Grande. Det blir en liten intim liten Grande en Grandino. Della Grandino i Malmö, intimare och mysigare än någonsin.

K. Svensson
K. Svensson är en av ägarna av Under Produktion. Ingen är inte avundsjuk på hans produktivitet, han kan allt och är bäst på allt. Han gör poddar, truecom, gör jävligt bra musik med sitt band QK och skriver jävligt bra böcker.

Jonatan Unge
Jonatan Unge är allas favorit. En genomunderbar människa som vill alla väl. Förutom att vara Della Mondes favorit kör han standup, han syns i gammel-media-TV och gammel-media-radio, och gigar på företagsfester.

Simon Chippen Svensson
Simon Chippen Svensson är grundare av Under Produktion och den normalaste av alla på kontoret. Han medverkar i sex olika poddar, han gör dokumentärfilm och skriver böcker.

Dörrarna öppnar 18:30. Kom i tid, biljett garanterar inte sittplats.


VAD: Della Grandino med K. Svensson, Jonatan Unge och Simon Chippen Svensson
NÄR: Torsdag 23 maj, 18:30, på scen 19:30
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
ÅLDER: 18 år
FÖRKÖP: 330 kr på underproduktion.se
I DÖRREN: 330 kr
WWW: www.underproduktion.se


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.