240229 : Impro Comedy med Blandad Sås - Impro No.1 - SLUTSÅLT!

Improgruppen Blandad sås bjuder in till ännu en kväll fylld med improvisation på Babels scen, torsdagen den 29 februari!
BLANDAD SÅS – IMPRO COMEDY & TEATER
Ett nytt år är här, och med det en ny chans att se Blandad sås – Malmös improgäng nummer ett! Året är så långt att skottdagen behövs. Antagligen för att Blandad sås förlängt med skratten som alstrats från föreställning efter föreställning. Ett gott skratt förlänger ju, det är allmän kännedom.

Oavsett hur långt eller kort året blir så är detta en föreställning du inte vill missa! Impro när den är som bäst! Håll koll på datumet nu, för det är skottår [lägg in ditt egna skämt om raketer och smällare], och det är precis det som avhandlas. 29 februari, denna borttappad, glömda, ouppskattade limbodag som knappt finns, men som ändå är här. Just den ska vi lyfta fram ur vintermörkret!

Kvällens gäst: Brita Björs
Brita Björs är en 40-årig tvåbarnsmorsa som lever livet. Hon är sångare, musiker, artist, kompositör och scenkonstnär. Brita är i grunden folkmusiker men hon kastar sig gladeligen ut i vadsomhelst som verkar kul. 2020 blev hon utsedd till Årets Artist på Folk- & Världsmusikgalan. 2022 fick hon stöd från Malmö Stadsbibliotek, Region Skåne och Kulturrådet för att skapa 1 km musik, som kommer ha premiär 2024.

Den 29 februari gästar hon Blandad sås som kvällens Armando/ monologist.


VAD: Impro Comedy med Blandad sås – Impro No.1 + Brita Björs
NÄR: Torsdag 29 februari, dörrar 18:30, på scen 19:30
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 125 kr + förköpsavg. på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: 150 kr
ÅLDER: 13 år


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.