240217 : Düsseldorf, Skåne + Page (SE) LIVE - SLUTSÅLT!

Neostalgia och Babel bjuder på en helkväll där fylld av kärlek, död och synthmusik när vi visar ”Düsseldorf, Skåne”, lördagen den 17 februari.  Kvällen bjuder även på livemusik från inga mindre än PAGE och självklart årets kanske mest synthfyllda DJ-set!

Düsseldorf, Skåne
Düsseldorf, Skåne är en coming-of-age och kärlekshistoria som handlar om tonårskänslor, klass, föräldrar som inte klarar av livet, kärlek, död och om kraften i kreativitet och skapande för att överleva.

Filmens regissör Patrik Blomberg Book, som också skrivit manus, tar oss med på en resa till 80-talet och den skånska landsbygden. Här bor Fredrik, sångare i det lokala synthbandet Vision Moderne som ska göra sin första spelning – spelningen som ska bli biljetten bort – samtidigt som det händer omvälvande saker i relationen till både flickvännen Nina och föräldrarna, händelser som vänder upp och ner på Fredriks liv.

Musiken i filmen DÜSSELDORF, SKÅNE spelar en stor roll. I filmens soundtrack finns bl.a. dessa låtar:
Front 242 – Operating Tracks & U-Men
Visage – Fade To Grey
Lustans Lakejer – Diamanter
Page – Dansande Man
Die Doraus & Die Marinas – Fred vom Jupiter
Twice A Man – Nowhere & Decay
Neon Judgement – The Fashion Party
Absolute Body Control – Figures
à;GRUMH – New Fashion
Tredje Mannen – Lizard King, Glädje & Sailor
Portion Control – Thrust Angel
Ausgang Verboten – Consumer
Nine Circles – Twinkling Stars.

PAGE (SE)
På scen: Page med ett kort extraordinärt och för kvällen anpassat framträdande. OBS att detta blir något HELT annorlunda än de konserter Page annars gör nu för tiden, som t ex i Helsingborg 20/4.
Efter konserten hittar ni Eddie Bengtsson (från Page) i DJ-båset, där han turas om med filmens regissör Patrik Blomberg Book.


VAD: Düsseldorf, Skåne + Page (SE) LIVE
NÄR: Lördag 17 februari.
TIDER: Dörrar kl 18:00, filmstart kl 19:00 följt av Q&A, PAGE live på scen och efterfest i baren!
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 125 kr (+förköpsavg) på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: 150 kr
ÅLDER: 18 år
Spotify: Page


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.