231130 : Impro Comedy med Blandad Sås - Impro No.1

Improgruppen Blandad sås bjuder in till ännu en kväll fylld med improvisation på Babels scen, torsdagen den 30 november!

Efter tre förgående bejublade föreställningar bjuder ensemblen Blandad sås och Babel ännu en gång in till en kväll med improteater och comedy – Impro Comedy med Blandad sås – Impro No.1 Åska i november betyder en sträng vinter, men ett fruktbart år. Så står att läsa i Bondepraktikan. Malmös slåttermaskin till improgrupp – Blandad sås – ber härmed om ursäkt i förväg för en hård vinter, när de med dunder och brak ger sin fjärde föreställning 30 november. Följ med Blandad sås, slåttermaskinen på Malmös improscen, när de gör ytterligare ett nedslag i historien, den här gången i den heliga gral som stått som förlaga för det moderna jordbruket.

Eftersom allt är improviserat kan inget utlovas, annat än underhållning i A-klass, och att publiken är med och styr denna skuta som är din traktor på scen. Så spänn hängslena, tryck in en prilla så åker vi! Blandad sås är en konstellation av Malmös mer erfarna improvisatörer.


GÄST: MATS ANDERSSON
Mats Andersson är komikern som under flera år syntes frekvent på ståuppklubbarna i Malmö men som sen flyttade till Teckomatorp, startade en liten fabrik och nu syns på Teckomatorps Humorfabriks arrangemang runt om i Skåne. Han är dessutom aktuell som en av komikerna i showen ’Vi bor på landet’ och med sin egen föreställning ”3 shower i 1”, en föreställning om idioti, talet pi(!) och kroppen.


VAD: Impro Comedy med Blandad sås – Impro No.1 + Mats Andersson
NÄR: Torsdag 30 november, dörrar 18:30, på scen 19:30
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 125 kr + förköpsavg. på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: 150 kr
ÅLDER: 13 år


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.