231024 : Jonas Eriksson med gäster - KORTHUSET LIVE på Malmö Live

Legendariske domaren Jonas Eriksson tar ”Korthuset” ut på vägarna – åker på liveturné i höst! Förvänta er historierna han inte berättat, filmerna ingen fått se och bilderna som aldrig visats.

JONAS ERIKSSON – KORTHUSET
Succéboken ”KORTHUSET” av Jonas Erikssons, skildrar kickarna och spelet bakom världsfotbollen. Efter att ha sålt guld, hyllats av såväl läsare som kritiker, varit nominerad till både Adlibris-priset och Storytel Awards, så blir boken nu en liveshow – KORTHUSET LIVE – med föreställningar runt om i Sverige i höst.

Jonas Eriksson är utan tvekan Sveriges mest framgångsrike domare de senaste åren. Han var under 18 år en av Fifas absoluta toppdomare och har dömt matcher i såväl VM, EM, Champions League som Allsvenskan vid 340 tillfällen.

Genom ”Korthuset” berättar Jonas öppet om den ensamma vägen till toppen, varför han slutade och vad som händer i skymundan på den internationella toppfotbollen och de enorma krav som ställs på elitskiktet av domare.

Vid ”Korthuset LIVE” får publiken följa med bakom kulisserna, närmare världsstjärnorna och avslöjandena om spelet i världsfotbollens finrum mer än någonsin tidigare. Bland gästerna under turnén hittas välkända fotbollsprofiler som Jonas antingen har visat ut, borde ha visat ut eller som aldrig sett det röda kortet.

Jonas har under flera år föreläst i olika sammanhang men det här blir första gången han får prata om sin bok, ”Korthuset” – live, framför och med publiken – om fotboll, om allt han inte skrev och åskådliggöra aldrig tidigare visat, exklusivt material, filmer och videoklipp ifrån de mest prestigefyllda fotbollsarenorna i världen.

Jonas hälsar avslutande: ”Jag ser oerhört mycket fram emot att berätta min historia, mer detaljerat och personligt än någonsin tidigare. Den här turnén är för alla som gillar fotboll, vill veta mer om spelet bakom kulisserna och förstå varför man väljer att ta världens svåraste jobb.”


VAD: Jonas Eriksson med gäster – KORTHUSET LIVE
NÄR: Tisdag 24 oktober, dörrar 18:00, på scen 19:00
VAR: Malmö Live – Kuben, Dag Hammarskjölds torg 4, 211 18 Malmö
FÖRKÖP: 350 kr + förköpsavg. på babelmalmo.se
ÅLDER: 18 år, 13 år i målsmans sällskap


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.