231012 : Jonas Strandberg - 1988 - En Stand Up-show

1988 – en standupshow av Jonas Strandberg om att försätta sig själv i en livskris, vara komiker i tio år och lära sig om livet genom att lyssna jättemycket på popsensationen Taylor Swift.

Jonas föddes 1988 och växte upp i den mycket lilla orten Horred. Den 1 oktober 2013 provade han på standup för första gången och gav märkligt snabbt upp jobb, hem och studier för att kunna göra standup nästan hela tiden.

JONAS STRANDBERG
Vinnare av priset ”Årets media” på Svenska Standupgalan och flera gånger nominerad till priset årets oneliner. Blev uppmärksammad för dokumentärerna ”Det blev ingen CD” och ”Somewhere in the Crowd There’s You”, har synts i flera säsonger av Släng dig i Brunnen och hörs regelbundet i Stephen King-podden och Rätt upp i verkligheten.


VAD: Jonas Strandberg – 1988 – En Stand Up-show
NÄR: Torsdag 12 oktober, 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
ÅLDER: 18 år
FÖRKÖP: billetto.se
GARDEROB: Obligtatorisk garderob för alla ytterplagg – 30 kr


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.