230728 : Babels Sommarquiz med Ronja Möller

Sommaren är äntligen här och vi kör vidare med Babels sommarquiz under sommarens fredagar kl 17:30! Denna sommaren bjuder Wanda och Ronja in er till att gnugga era hjärnor!

Babels Sommarquiz 2023
Vi öppnar uteserveringen kl 17:30 och quizet drar igång kl 19:00! Kom i tid och testa våra somriga drinkar och nya matmeny! Max fyra personer per lag, fina priser till vinnarna och även pris till bästa lagnamn. Självklart är det fri entré och möjlighet att boka bord via [email protected]

RONJA MÖLLER – MUSIKQUIZ A´LA FRÖKEN MÖLLER
Babel bjuder in till musikquiz med Fröken Möller (aka. Ronja)! Denna självutnämnda Quizqueen testar era kunskaper i främst musik men även annan populärkultur, en aningen allmänbildning och rent skärt nörderi. Det finns ett klurigt tema, som det är upp till er i publiken att gissa. Självklart utlovas fantastiskt förstapris och en underbar kväll fylld med (oftast) bra musik och härlig stämning!

Datum för Babels sommarquiz:
16 juni med quizmaster Ronja Möller
30 juni med quizmaster Ronja Möller
7 juli med quizmaster Wanda Engqvist
14 juli med quizmaster Ronja Möller
21 juli med quizmaster Wanda Engqvist
28 juli med quizmaster Ronja Möller
4 aug med quizmaster Wanda Engqvist

Vi ses på Babels uteservering i sommar!


VAD: Babels Sommarquiz med Ronja Möller & Wanda Engqvist
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
NÄR: Fredag 17:30, quizstart kl 19:00
QUIZMASTER FÖR KVÄLLEN: Ronja Möller
ENTRÈ: Fri entré – Möjlighet att boka bord på [email protected]


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.