230422 : Ato Karlsson Stand Up Tour

Den 22 april kommer Ato Karlsson till Malmö och Babel med sin stand up! Showen är precis som Ato själv… charmig, busig och lagom lång.

ATO KARLSSON
Oavsett om du känner igen Ato Karlsson från stand up scenen, tv, eller ifrån hans virala humorklipp på sociala medier, får han folk att skratta och är allas sweet potato. Showen är precis som Ato själv… charmig, busig och lagom lång.

Då förra turnén sålde slut utökas den nu och Ato kör därför sin vårturné med nya datum, i nya städer. Säkra din plats och köp din biljett innan de tar slut.

Välkommen till en afton av komik, jidder och ett och annat skämt om någon i publiken. Ato Karlsson är en ståupp komiker i Sverige som är bosatt i Stockholm men som ofta reser runt i landet och Ato har även kört ståupp i LA, New York, London och på SVT.


VAD: Ato Karlsson Stand Up Tour
NÄR: Lördag 22 april, 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
ÅLDER: 18 år, 13 år i målsmans sällskap
PRIS: 200 kr på atokarlsson.se


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.