240501 : Oslipat med Anders Ankan Johansson m fl - Slutsåld!

Säsongsavslutning på Malmös näst bästa standupklubb! Humorklubben Oslipat ger ståupp med bl.a Anders Ankan Johansson, onsdagen den 1 maj.

Anders Johansson
Anders Johansson är en av Sveriges mest älskade komiker. Han är känd för att göra varm och fiffig humor. Han har en utstrålning som är befriande tryggt ödmjuk i en tid som verkar lida av komplex och självhävdelsebehov. Förra året gjorde han stor succé med sin turné Alla känner Ankan.

David Asp
David Asp är ett ungt stjärnskott från Stockholm. Han är brådmogen, sylvass och ett irritationsmoment för alla äldre komiker som inte är lika roliga som han är.

Anna Hultman
Anna Hultman är doktor i Litteraturvetenskap i Lund. Hon har också i nästan ett decennium drivit den fenomenalt bra ståuppklubben Bit ihop i Malmö. Hon har en humor som är smart, intim och har stänk av mysigt mörker.

Susanna Dzamic
Susanna Dzamic är en erfaren radiopratare som hörts mycket i P4. Hon har på kort tid visat att hon hör hemma på standupscenen med sin trygga och finurliga stil!

Konferencier: Marcus Andersson

Dörrarna öppnar 19:00. Kom i tid, biljett garanterar inte sittplats.


VAD: Oslipat med Anders Ankan Johansson m fl
NÄR: Onsdag 1 maj, 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
ÅLDER: 18 år
FÖRKÖP: 220/160 kr på Kulturcentralen
I DÖRREN: 220 kr
WWW.oslipat.com


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.