240417 : Oslipat med Kirsty Armstrong, Jonas Strandberg m fl

Humorklubben Oslipat ger ståupp med Kirsty Armstrong, Jonas Strandberg, Hanna K Mölstad och Hanna Lublin, onsdagen den 17 april.

Kirsty Armstrong
Kirsty Armstrong är en naturkraft som ståuppare. Alla som såg henne på Oslipats föreställning på Malmöfestivalen förra året vet att det är sant. Med en avväpnande skamlöshet tar hon mer risker än de flesta inom svensk standup. 2022 vann hon välförtjänt priset Årets kvinnliga komiker på Svenska standupgalan.

Jonas Strandberg
Jonas Strandberg är känd för sina korta och finurliga skämt. Han har en deadpanleverans kombinerad med en ödmjuk aura som utgör ett annorlunda element på den svenska standupscenen. Förutom att jobba med standup skriver han också krönikor och gör Stephen King-podden, som handlar om en känd amerikansk skräckförfattare.

Hanna K Mölstad
Hanna K Mölstad har en otvungen personlighet som är otroligt lätt att gilla och hon får det att se enkelt ut att göra pricksäker humor.

Hanna Lublin
Hanna Lublin är en nyare komiker som på kort tid gjort succé på klubbarna i Stockholm. Med sin avslappnade men skarpa stil är hon redan ett säkert kort! Det kan delvis bero på att hon redan länge har varit bland de roligaste på Twitter (som vissa påstår har döpts om till X) med kontot ”Nordeuropas äldsta avbildning av en semla”.

Dörrarna öppnar 19:00. Kom i tid, biljett garanterar inte sittplats.


VAD: Oslipat med Kirsty Armstrong, Jonas Strandberg m fl
NÄR: Onsdag 17 april, 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
ÅLDER: 18 år
FÖRKÖP: 220/160 kr på Kulturcentralen
I DÖRREN: 220 kr
WWW: oslipat.com


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.