240403 : Oslipat med Anton Magnusson, Simon Gärdenfors m fl - SLUTSÅLD!

Oslipat ställer till med en kväll med samma sorts fingertoppskänsla som en bandsåg har på högstadiets träslöjd. Humorklubben ger ståupp med Anton Magnusson, Simon Gärdenfors, Armann Hreinsson och Emma Hansson Löfgren, onsdagen den 3 april.

Anton Magnusson
Anton Magnusson är kung över lite för långtgående observationshumor. Han verkar uppriktigt förvånad över sakernas tillstånd när han vänder ut och in på föreställningar och begrepp. Anton är en del av humorgruppen Specialisterna, och hörs i podden Specialisterna och roade förra året Sverige med turnén Stad och Land som han gjorde tillsammans med Simon Gärdenfors.

Simon Gärdenfors
Simon Gärdenfors är mannen som lever en tolvårings drömliv. Han jobbar bland annat som komiker, rappare och serietecknare. Och ändå hinner Simon med att med jämna mellanrum hitta på hyss som retar gallfeber på Vladimir Putin, SÄPO och andra tråkmånsar och nejsägare. Simon är en del av humorgruppen Specialisterna, och hörs i podden Specialisterna och roade förra året Sverige med turnén Stad och Land som han gjorde tillsammans med Anton Magnusson.

Armann Hreinsson
Armann Hreinsson har precis som Anton och Simon en bakgrund som skabrös rappare. Han har också visat att han är extremt bra på standup. Med ett barns nyfikenhet på livet pillar han glatt bort sårskorporna på våra gemensamma erfarenheter.

Emma Hansson
Emma Hansson Löfgren är en av Oslipats absoluta favoriter. Hon är en del av improgruppen Källan som är aktuell med flera föreställningar under våren, och med denna erfarenhet tar hon fram det roligaste ur mänskliga interaktioner. Emma har en nerv, och en uttrycksfullhet som förvandlar vardagsobservationer till stor humor.

Dörrarna öppnar 19:00. Kom i tid, biljett garanterar inte sittplats.


VAD: Oslipat med Anton Magnusson, Simon Gärdenfors m fl
NÄR: Onsdag 3 april, 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
ÅLDER: 18 år
FÖRKÖP: 220/160 kr på Kulturcentralen
I DÖRREN: 220 kr
WWW.oslipat.com


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.