240320 : Oslipat pratar om sopor

Humorklubben Oslipat ger ståupp och en kväll för alla som gillar skräpkultur med Josefin Johansson, Elinor Svensson, Victor Eriksson, Eva Solér och Henrik Håkansson, onsdagen den 20 mars.

Hur sorterar man förpackningar som består av olika sorters material? Hamnar man i helvetet om man inte sliter sönder skiten i de minsta beståndsdelarna innan man kastar i återvinningstunnan?

Ett gäng komiker skojar om allt möjligt som slängs, och ett par experter får i traditionell folkbildningsanda reda ut vad som egentligen händer med allt spill som vår arma civilisation producerar.
Kvällen presenteras i samarbete med Sysav och har ett extra plånboksvänligt pris på endast 70 kr!

Experter:
Rustan Nilsson och Ann Nerlund, Miljöpedagoger på Sysav som driver podcasten En riktigt sopig podd. Rustan är nominerad till en av Sveriges hållbarhetsmäktigaste och Ann nominerades till en av Sveriges mest intressanta hållbarhetstalanger under 33 år av Aktuell Hållbarhet.

Komiker:
Josefin Johansson
Elinor Svensson
Victor Eriksson
Eva Solér
Henrik Håkansson
Konferencier: Marcus Johansson

Dörrarna öppnar 19:00. Kom i tid, biljett garanterar inte sittplats.


VAD: Oslipat pratar om sopor
NÄR: Onsdag 20 mars, 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
ÅLDER: 18 år
FÖRKÖP: 70 kr på Kulturcentralen
I DÖRREN: 70 kr
WWW: oslipat.com


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.