240221 : Oslipat med Fritte Fritzson, Simon Chippen Svensson m fl

Säsongspremiär för Malmös näst bästa standupklubb! Humorklubben Oslipat ger ståupp med Fritte Fritzson, Simon Chippen Svensson Albin Olsson och Lisa Dahlin, onsdagen den 21 februari.

Fritte Fritzson
Fritte Fritzson är kanske just nu mest känd som På spåret-vinnare 2023, men är också en av Oslipats grundare. Han har hörts i legendariska podcasten Alla mina kamrater och gör också den populärvetenskapliga podden Allt du velat veta. Fritte är lika delar folklig och smart på scenen och lämnar aldrig publiken ledsen.

Simon Chippen Svensson
Simon Chippen Svensson har en humorhjärna som definierar verkligheten på ett sätt som får oss att se den med nya ögon. Alltid roligt och energifyllt. Karriären lyfte med P3-program som Pang Prego och Tankesmedjan. Idag hörs han i Della-imperiets poddar, som Della Sport och Della Arte.

Albin Olsson
Albin Olsson är en komiker som ständigt balanserar på gränsen för vad som är olämpligt och ännu värre. Med hjälp av sin västkustska charm får han publiken att skratta åt vad som helst. En del av poddsuccén Kafferepet.

Lisa Dahlin
Lisa Dahlin har en cool stil och elegant formulerade skämt. Malmö har varit hennes hemmascen men de senaste åren har hon lagt i en extra växel och uppträtt på många olika ställen runt om i Sverige.

Dörrarna öppnar 19:00. Kom i tid, biljett garanterar inte sittplats.


VAD: Oslipat med Fritte Fritzson, Simon Chippen Svensson m fl
NÄR: Onsdag 21 februari, 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
ÅLDER: 18 år
FÖRKÖP: 220/160 kr på Kulturcentralen
I DÖRREN: 220 kr
WWW: oslipat.com


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.