231115 : Oslipat med Ellinor Svensson m.fl

Humorklubben Oslipat ger ståupp med Elinor Svensson, Johannes Fiinnlaugsson, Filip Andersson och Tomas Högblom, onsdagen den 15 november.

Oslipat
Oslipat är tillbaka med ännu en lite för kul kväll! Den här kvällen kommer garanterat bli mycket rolig, men den blir inte riktigt som vi först tänkt oss.
Både Johanna Hurtig Wagrell och Emma Knyckare har drabbats svårt av den ondsinta influensan som just nu sveper över Sverige. Men vi har två alldeles utmärkta ersättare: Elinor Svensson och Johannes Finnlaugsson.

Elinor Svensson
Elinor gör tillsammans med Johanna succépodden Vad blir det för mord?. Elinor Svensson bemästrar den svåra konsten att blanda in en gnutta sårbarhet i råa och skamlösa skämt. Det är personligt och gränsöverskridande. Alltid med ett imponerande sinne för humor.

Johannes Finnlaugsson
Johannes Finnlaugsson är en diamant på standupscenen. Det är tunga slag mot skrattmusklerna och knockout efter knockout. Han är oerhört produktiv med en otroligt hög medelnivå. Driver klubben Underjord och hörs i podden Måndag.

Filip Andersson är en väldigt skicklig komiker som har tätt mellan skratten. Han skämt är oerhört välskrivna och han levererar sina absurditeter med en vinnande charm.

Tomas Högblom är både mycket annorlunda och extremt jordnära på samma gång. Han är komikernas komiker, som även vinner publikens hjärta.
Konferencier: Marcus Johansson

Dörrarna öppnar 19:00. Kom i tid, biljett garanterar inte sittplats. Babels åldersgräns är 18 år.


VAD: Oslipat med Emma Knyckare, Johanna Hurtig Wagrell m.fl
NÄR: Onsdag 15 november oktober, 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
ÅLDER: 18 år
FÖRKÖP: 195/150 kr på Kulturcentralen
I DÖRREN: 195 kr
WWW: oslipat.com


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.