231101 : Oslipat med Carl Stanley m.f

Humorklubben Oslipat ger ståupp med Carl Stanley, Sunny VK, Gabriella Fäldt och Johan Hurtig Wagrell, onsdagen den 1 november.

Oslipat med Carl Stanley m fl
Oslipat är tillbaka med ännu en lite för kul kväll! Denna föreställning innehåller:

Carl Stanley. Komikern som trots sin ålder närmast kan räknas som en veteran. Vann priset som Årets manliga komiker på Svenska Standupgalan förra året. Med sin skånska charm blandat med en viss kolerisk energi och skämt i världsklass är han Sveriges säkraste kort på en standupscen. 

Sunny VK är från Kanada och kör standup på engelska. För fyra år sen tog hon sin humor och flyttade den till Sverige. Hon är rolig, mörk och kan vara svensk när hon dricker.

Gabriella Fäldt är Jönköpings leading lady med klubben JUCK. Nu gör hon sig ett namn också utanför 036-området med sin både vänliga och satiriska standup.

Johan Hurtig Wagrell hörs i podden Rätt upp i verkligheten. På standupscenen är han lätt att gilla och har en avslappnad stil med skickligt ihopsatta skämt.

Dörrarna öppnar 19:00. Kom i tid, biljett garanterar inte sittplats. Babels åldersgräns är 18 år.


VAD: Oslipat med Carl Stanley m.fl
NÄR: Onsdag 1 november, 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
ÅLDER: 18 år
FÖRKÖP: 195/150 kr på Kulturcentralen
I DÖRREN: 195 kr
WWW: oslipat.com


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.