231004 : Oslipat med Robin Paulsson m.fl

Humorklubben Oslipat ger ståupp med Robin Paulsson, Eleni Tångstedt, Christoffer Fernis och Susanna Dzamic, onsdagen den 4 oktober.

Oslipat med Robin Paulsson m fl
Oslipat är tillbaka med ännu en lite för kul kväll! Denna föreställning innehåller:

Robin Paulsson behöver egentligen ingen närmare introduktion i Malmö, men egna Talkshowen Robins och Fråga Lund i SVT. Men det var på ståuppscenen det började. Robin är en av landets mest eleganta komiker, som med knivskarpa skämt och grym tajming kan få vilken salong som helst att koka.

Eleni Tångstedt flyttade från Greklands ambassad till standupscenerna runtom i Sverige senast med sin soloföreställning G.A.G. – Galen Arg Grek. En publiksnackare av rang, och fyller rummet med sin energi, nyfikenhet och inte minst gränslöshet.

Christoffer Fernis vann Grand Comedy Slam på Lund Comedy Festival 2018 och utsågs förra året till Årets nykomling på Svenska Standupgalan. Alla som sett honom förstår varför. Med avslappnad attityd matar han skickligt publiken med skärpta skämt.

Susanna Dzamic är en erfaren radiopratare som hörts mycket i P4. Hon har senaste året börjat med standup, och lyckats göra en imponerande start med sin trygga och finurliga stil!

Konferencier: Marcus Johansson

Dörrarna öppnar 19:00. Kom i tid, biljett garanterar inte sittplats. Babels åldersgräns är 18 år.


VAD: Oslipat med Robin Paulsson m.fl
NÄR: Onsdag 4 oktober, 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
ÅLDER: 18 år
FÖRKÖP: 195/150 kr på Kulturcentralen
I DÖRREN: 195 kr
WWW: oslipat.com


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.