230920 : Oslipat med Özz Nûjen, Josefine Sonck m.fl

Humorklubben Oslipat ger ståupp med Özz Nûjen, Josefine Sonck, Dessi Hietala och Adrian Palma, onsdagen den 20 september.

Oslipat
Oslipat är tillbaka med ännu en lite för kul kväll! Denna föreställning innehåller:

Özz Nûjen, som i över 20 år varit en av branschens allra roligaste. Med frenesi som ett mindre kärnkraftverk är han alltid här och nu och hans improvisationer håller Europaklass. Missa inte mötet med denna klassiker!

Josefin Sonck bjuder på en lättare form av Gäst hos verkligheten-känsla. Originella infallsvinklar och annorlunda ämnen med en underdogkänsla. Ålandsfödda Josefin har setts i ”Släng dig i brunnen” i SVT

Dessi Hietala, talangfull Stockholmskomiker med rötterna i Västerbotten som verkligen hittar sin egen botten. Ärligt, rakt och vansinnigt kul.

Adrian Palma är en ung talangfull komiker från Kristianstad. Senaste åren har han uppträtt väldigt ofta i Malmö och imponerat på publik och andra komiker.

Konferencier: Marcus Johansson

Dörrarna öppnar 19:00. Kom i tid, biljett garanterar inte sittplats. Babels åldersgräns är 18 år.


VAD: Oslipat med Özz Nûjen m.fl
NÄR: Onsdag 20 september, 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
ÅLDER: 18 år
FÖRKÖP: 195/150 kr på Kulturcentralen
I DÖRREN: 195 kr
WWW: oslipat.com


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.