Vånna Inget tillbaka på Babel

Äntligen är det dags för tre av de goaste akterna vi vet, alla med en fot i punken!

VÅNNA INGET (MÖ)
På de sex år som gått sedan Vånna Ingets senaste studioalbum Ingen Botten (2013) har de turnerat flitigt i Sverige, USA och Japan samt släppt liveskivan Vi tar alla minnen härifrån (2017) med den tillhörande fotoboken Regnbågar och krockade bilar. Men utöver den fristående singeln ”Vi har begränsat med tid från våra riktiga liv” (2015) har ny musik från Vånna Inget lyst med sin frånvaro.

När de nu återvänder med albumet Utopi är det med intentionen att sätta vartenda hjärta som råkar komma i dess väg i brand. Att undgå Vånna Ingets pulserande vemodspunk kommer inte bara bli en utmaning, utan en smärre omöjlighet. Ett krig mot sina instinkter.

Vånna Inget må ha verkat under vår radar, ibland varit på gränsen till frånvarande, men så fort man möts av de inledande tonerna i öppningslåten ”Eld” spelar ingenting av det längre någon roll.

Allting är förlåtet.

KNIFVEN (MÖ)
Med nya EPn ”Trött Dött Kött” och en strävan efter att hitta en ny dimension i sin energiska och skrikande punk med såväl Roland-synthar och chorusdränkta gitarrer som ett drag av mörkare postpunk får plats.

Bandet bildades 2010 och är i dag baserade i Stockholm och Malmö. Sedan starten har Knifven gett ut fyra singlar, debutalbumet ”Skuggfigurer” (2015) och uppföljaren ”Brinner” (2017).

LÅNAD TID (SE)
Trubadur-punk med fantastiska texter som kommer att göra en akustisk solo-spelning denna kväll!

En Olle Ljungström mixat med Avantgardet. Helt jävla fantastiskt!

VAD: Vånna Inget (MÖ) + Knifven (MÖ) + Lånad tid (SE) LIVE
NÄR: Torsdag 5 december, 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 120 kr, student 100 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter alternativt på Folk & Rock (Skomakargatan 11) & Kulturcentralen (Södra Förstadsg. 18) i Malmö eller HepCat Store (Sankt Lars väg 21) i Lund.
I DÖRREN: 120 kr, student 100 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Vånna Inget, Knifven, Lånad Tid


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.