Tribe Friday kommer till Babel...

Tribe Friday kommer äntligen till Malmö och Babel med sin hjärtskärande signaturblandning av indierock, dansant pop och emo!

TRIBE FRIDAY (SE)
Med sin hjärtskärande signaturblandning av indierock, dansant pop och emo har Tribe Friday sedan debuten fångat en hängiven publik över hela världen. De har turnerat på två kontinenter, spelats flitigt på radio och blivit nominerade till “Årets grupp” på P3 Guld, samt uppträtt på galan med samma namn och deltog 2022 i Melodifestivalen.

Tribe Friday utgår från ett kollektiv och en DIY-mentalitet. Bandet består av medlemmarna Noah Deutschmann (sång & gitarr), Isak Gunnarsson (gitarr) och Robin Hanberger Pérez (bas). Tre självidentifierade emo-losers från tre olika svenska småstäder som delar drömmen om att bli världens största band. Under hösten 2020 var de ute på en Tysklandsturné med 18 stopp och är just nu ute på en Sverigeturné samtidigt som dom släpper debutalbumet “bubblegum emo”. Utöver P3 har de även hyllats i internationell press så som Alternative Press, Earmilk och American songwriter.


VAD: Tribe Friday (SE) LIVE
NÄR: Fredag 11 november, dörrar 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 150 kr (+ förköpsavg.), student 130 kr (+ förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
DÖRREN: 170 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Tribe Friday


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.