SOLAR och Spurv till Malfunction

Malfunction bjuder in till postrock av bästa sort när SOLAR och norska Spurv tar över Babel.

SOLAR (SE)
Malmöbaserade instrumentalduon SOLAR är ett kosmiskt ihopkok på postrock- och John Carpenter doftande influenser där trummor och synthar är den bärande kraften.

Uttrycket är brett, från stora ljudlandskap med hypnotiska synthslingor och suggestiva trummor till svarta, doomdoftande spår som förnimmer om en plats där mörker regerat sedan tidernas begynnelse.

Sedan Solar spelade in sitt debutalbum ”Things We Found, but Left Behind” har de fortsatt producera musik i högt tempo och breddat soundet och influenserna ytterligare – något som manifesteras på scen där de tar publiken på en resa genom tid, rum, ljus och mörker.

SPURV (NO)
Superlativerna hopar sig när det norkska instrumentella postrock-bandet, Spurv, beksrivs i medierna. Monumentalt, vackert, våldsamt och magiskt är några av orden som använts för dem!

Sedan 2011 har de etablerat sig som en av stöttepelarna på den norska postrock-scenen och deras liveshow är en massiv upplevelse!

VAD: Malfunction pres. SOLAR (SE) + Spurv (NO) LIVE
NÄR: Fredag 31 januari, 19:30, på scen 20:30
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 120 kr, student 100 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter alternativt på Folk & Rock (Skomakargatan 11) & Kulturcentralen (Södra Förstadsg. 18) i Malmö eller HepCat Store (Sankt Lars väg 21) i Lund.
I DÖRREN: 120 kr, student 100 kr
ÅLDER: 13 år


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.