Premiär för HYLLAD! med gäst: Nour El-Refai

Hatten av och tummen upp! I Babels nya show Hyllad! kan en kändis räkna med att tas emot med öppen famn och glada tillrop. Som en slags kombo av Här är ditt liv och Sommar i P1 får kändisen i Hyllad! vältra sig i glansen av sin egen högaktningsfulla person och välja bland annat älsklingsrätt, favoritfilm och låtar som får benen att dansa. Varken gästen eller publiken kan i förväg veta hur detta ska serveras. På världspremiären gästas Hyllad! av Nour El-Refai.

Kristoffer JonzonMellan uppträdandena och upptågen samtalar värden Kristoffer Jonzon med gästen. Publiken får delta med egna förlösande frågor, vackra kommentarer och älskvärda funderingar.

Varje kväll innehåller en rad olika kända och okända gäster som på något vis, och med värme, sjunger med i hyllningskören. Det enda gästen har förberett är att svara på frågor kring olika favoritsaker och personer. Resten är lämnat till kvällen.

Kristoffer Jonzon som håller i manuset beskriver kvällarna som — “Hyllad! ska vara som en Autobahn rakt in i hjärtat på gästen och publiken. Hyllad! lägger inte ut några snubbeltrådar. Hyllad! hedrar och omfamnar.”

Första gästen är Nour El-Refai.
“Hon har integritet och känns en aning svårflörtad, hon kompromissar inte och gör sin grej hela vägen. Det ska vi liksom fira!”, säger Kristoffer Jonzon.

Hyllad! fyller en funktion i vintermörkret. Hyllad! piggar upp både gästen och publiken. Räkna med en helkväll! För att vi tycker om så mycket.

VAD: HYLLAD! — Oh happy days are here again
NÄR: Torsdag 28 januari, 20:00–23.00, Showen börjar 21:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
ENTRÈ: 60 kr
ÅLDER: Fri ålder
WWW: sv.wikipedia.org/wiki/Nour_El-Refai, roaproduktion.se/komiker/nour-el-refai