Nicole Sabouné kommer till Babel

Den fantastiska Nicole Sabouné kommer till Malmö med en hyllad skiva i högsta hugg!

NICOLE SABOUNÉ (SE)
Nicole Sabouné debuterade med ”Must Exist” 2014, ett album som hyllades av hela musiksverige. Året därpå kom uppföljaren Miman som fick högsta betyg i DN och Gaffa, och som dessutom utsågs till årets bästa album av Fredrik Strage i Nyhetsmorgon. Efter att ha tagit en paus från musiken i fyra år återvände hon med EP:n ”Come My Love” som visade en alltmer sårbar sida. Idag är Nicole Sabouné tilllbaka med albumet ”Attachment Theory” som hon skapat tillsammans med Jenny Wilson. I samband med albumsläppet åker Nicole Sabouné på en efterlängtad turné, med start i Linköping den 10 december.

”Attachment Theory” spelades in i Örnsbergs studio i vintras och är det första Jenny Wilson gör som extern producent. Jenny och Nicole enades tidigt i att de ville att skivan skulle genomsyras av estetik från 60- och 70-tal, och av den anledningen kändes det självklart för dem att spela in skivan analogt med livetagningar.

Skivan är resultatet av en artist som har mognat och växt, både med sitt konstnärskap och uttryck. Med sina varma, analoga ljudbilder och raka tilltal adderar den nya dimensioner till Nicoles redan rika låtskatt.

VAD: Nicole Sabouné (SE) LIVE
NÄR: Torsdag 16 december, 2021, 19:30, på scen 20:30.
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 220 kr (+ förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Nicole Sabouné


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.