Nadja Evelina kommer till Malmö

Med ny musik och en brinnande pepp för att ställa sig på scen igen kommer Nadja Evelina äntligen tillbaka till Babel!

NADJA EVELINA (SE)
Med utgångspunkt i teman som uppväxt, tid och viktiga minnen, byggde Nadja Evelina sitt efterlängtade album med titeln “Aska, glitter och annat som försvinner med vinden”. Albumet, hennes andra i ordningen, släpptes i maj 2021 och möttes av hyllningar från såväl press som fans.

Med ny musik och en längtan efter att återigen stå på scen med ett fulltaligt band ger sig Nadja Evelina under hösten ut på en mindre turné.

”– Det har varit så kul att få giga under sommaren, men det ska bli otroligt att äntligen få spela nya skivan med fullt band och fullt ös. När vi valde soundet på plattan hade vi en tydlig vision av hur den skulle vara live, så jag har verkligen längtat efter att få ta det hela vägen och göra ett gäng stökiga klubbgig. Det känns helt sinnes att det är dags nu efter allt som varit, jag längtar så mycket!”, hälsar Nadja Evelina.

VAD: Nadja Evelina (SE) LIVE
NÄR: Fredag 29 oktober, 2021, 19:00, på scen 20:00.
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 245 kr (+ förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Nadja Evelina


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.