Molly Nilsson är tillbaka på Babel

Med sin röst, en synth, ärliga och träffande texter, ett omfamnande lugn i musiken och en punkig DIY-aura återvänder äntligen Molly Nilsson till Malmö och intar Babels scen.

MOLLY NILSSON (SE)

Molly Nilson bygger sin musik på egen hand, på sin röst och en synth. Inte svårare än så. Enkla komp och melodier som för tankarna till 80-talet. En punkig DIY-aura från denna soloartist. Med ärliga texter och ett skönt lugn i musiken, även när tempot ökar och det dansanta tränger fram.

Hon ligger inne på en stor låtskatt, en som tidigt såg storheten som är Molly Nilsson var John Maus som gjorde en uppmärksammad cover på låten “Hey Moon” för ett gäng år sedan. Sedan dess har hon hunnit producera flera album och turnerat världen runt och är nu aktuell med albumet “Extreme”. Ännu en träffsäker guldklimp med tillägg av ett punkigare sound samt “a healthy dose of empowering anger”. En upplevelse du inte vill missa!


VAD: Molly Nilsson (SE) LIVE
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
NÄR: Fredag 27 maj, 19:00, på scen 20:00
FÖRKÖP: Ordinarie 180 kr, student 160 kr (+ förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: 200 kr, student 180 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Molly Nilsson


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.