Minifestivalen - Blast! intar Babel i maj

Denna gången har The O-Zone och Let’s Do This slagit ihop ligorna för att erbjuda er något riktigt stort på Babel.

Med Medborgarskolan, Bishops Arms, Burn Energy och 4Sound som huvudsponsorer. The O-Zones 2 års jubileum och Lets Do This Battles 1 års jubileum används som mall för detta event och vi presenterar för er minifestivalen – Blast!

Det har varit så stor efterfrågan av så många artister som ville supporta Malmö, O-zone, Lets Do This Battles och Medborgarskolan att en dag räckte inte till helt enkelt.

Totalt 12 akter som ska uppträda på scen och 10 battles ska äga rum på två dagar plus så mycket mer.

Artister som Bone Thugs N Harmony, Royce Da 59, Freeway med flera har varit på besök i Malmö många gånger tidigare men har aldrig fått uppträda och detta är ett perfekt läge för dem att visa vad dem går för.

Inte nog med detta måste vi givetvis presentera tunga Battles bland annat kommer Pat Stay, Dirt Bag, Dan Dizaster och Illmaculate tillbaka för att visa kärlek till Malmö, O-zone, och Lets Do This.

DAG 1 (LIVE):
Bone Thugs N Harmony
The Jacka
Mistah Fab
Paul Wall
Freeway
Öris och vänner

DAG 2 (LIVE):
Royce Da 5,9
Crooked I
Devin The Dude
Copywrite
WC
Jaqe

DAG 1 (BATTLES):
Pat Stay vs Nils M Skillz
Sabotage vs Gustav Fasa
Grizzly & Martin Zamora vs O-Hund & Third Eye
Ness Lee vs Ness Lee
R-Man vs Pziclone

DAG 2 (BATTLES):
Mr Cool vs Henry Bowers
Pj vs Illmaculate
Jimmy Pistol vs Dirtbag Dan
Dizaster vs Crome
Hyper vs Nickomack

HOSTS:
S.T.I.C.S
Organik
Head Ice
Arsonal Da Rebel

DJs:
Beneaf
More-10
El Sheriffo
Black Moose
Crazy Toones
Marcus Saxell

Vi fick även 50 Cents intresse denna gången så han valde att skicka sin reporter Jack Thriller för att göra en cover på eventet båda dagarna så räkna med roliga frågor om han intervjuar just DIG så se till att ha er fresh game on för ni kan hamna på thisis50.com hemsida!

Organik som har byggt up battlerap ligan ”King Of The Dot” i Canada kommer och är gästdomare åt dem internationella battlesen tillsammans med Head Ice ägare av ”Lions Den” battlerap ligan och Arsonal Da Rebel ägare av ”Ultimate Warrior” battlerap ligan. Det kommer bli oförglömliga 2 dagar och en dag för svensk hiphop-historia som sätter Malmö på kartan för feta hiphop events.

VAD: BLAST
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
NÄR: 3-4 Maj, 18:00-03:00
FÖRKÖP: 995 kr (inkl. förköpsavg.) för hela BLAST – 545 kr (inkl. förköpsavg.) för en av dagarna. Förköp på babelmalmo.se/biljetter
ÅLDER: 18 år
WWW: theozonebattles.com, youtube.com/letsdothismgmt, medborgarskolan.se