Mapei kommer och firar Babels 11 år

Den 20 september är det dags för Mapei att återigen ställa sig på Babels scen för att göra kaos när vi firar 11 år! Det blir en fantastisk klubbkväll med den fetaste av Hiphop, RnB, Afro, Raggeton och Dancehall ni kan tänka er!

MAPEI (SE)
Mapei är tillbaka med nytt album – och turné. Nya skivan, tillkommen i samarbete med bland andra Magnus Lidehäll och Chords, belyser självkänsla samtidigt som den uppvisar en medvetenhet om hur svårt det är att vara sig själv i en tid av extrem narcissism. I tioårsåldern flyttade USA-födda Jacqueline Mapei Cummings med sin mamma till Sverige och påbörjade ett nytt liv i ett främmande land. Att från unga år ha tvingats lära sig hantera olika nya situationer har satt sin prägel på Mapei, som ofta kämpat med att hitta en egen identitet. Först nyligen kunde hon till slut förlika sig med bilden av sig själv som artist och kreatör. Den här inre resan har inspirerat materialet på den efterlängtade uppföljaren till 2014 års debutalbum. Albumets första smakprov, singeln – ”Rise Up” – släpps den 30 augusti.

”Just nu lever vi i en väldigt politisk tid, som förstärks av den digitala eran”, säger Mapei. ”Samtidigt kan jag se en rad framsteg. Tack vare sociala medier knyts människor samman som aldrig tidigare. Man peppar varandra, lär av varandra. Eftersom jag inte kan undgå att lägga märke till det ger det mig hopp om att vi kan uppmuntra varandra till att acceptera vilka vi är och våga stå för det.”

VAD: BABEL 11 ÅR – Mapei (SE) LIVE + KLUBB
NÄR: Fredag 20 september, 23:30–04:00, på scen 00:30
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 150 kr på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: 150 kr
ÅLDER: 18 år


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

För att värna om våra gästers säkerhet sker en ytlig visitering och kontroll av legitimation vid entré.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen.