Kübler Ross supportar Johan Airijoki & Malmfältens Rockklubb

Kübler Ross återvänder äntligen till Babel för att öppna för Johan Airijoki & Malmfältens Rockklubb den 27 april!

KÜBLER ROSS (SE)
Åh, det här med att göra slut. Vissa odlar skägg, flyr ut till skogarna och lär sig sjunga i falsett för att bli kloka på sin hjärtesorg. Andra stänger in sig i sina nitton kvadratmeter stora lägenheter vid Nobeltorget och skriver låtar om hur kärlek är en äcklig sak. De startar punkband men det blir, inte helt oväntat, småländsk emo av det hela. De döper bandet efter en schweiz-amerikansk forskare som lanserade modellen om sorgens fem faser. Såklart. Som om det fanns några alternativ. 

VAD: Johan Airijoki & Malmfältens Rockklubb (SE)
NÄR: Lördag 27 april, 19:30, på scen 20:30
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
SUPPORT: TBA
FÖRKÖP: 160 kr, student 140 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter alternativt på Folk & Rock (Skomakargatan 11) & Kulturcentralen (Södra Förstadsg. 18) i Malmö eller HepCat Store (Sankt Lars väg 21) i Lund.
I DÖRREN: 160 kr, student 140 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Johan Airijoki, Kübler Ross


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.