Kristofer Greczula åker på turné

Kristofer Greczula släpper debutalbum och åker på turné! Stjärnskottet Kristofer Greczula har hittat hem i ett sound där magnetisk pop möter storslagen rock med influenser av Prince och David Bowie. Torsdagen den 14 april står han på Babels scen!

Kristofer Greczula (SE) LIVE
Fredagen den 25 februari släpper Kristofer Greczula sitt debutalbum och åker därefter ut på en efterlängtad turné! 2020 var året då allt föll på plats för Kristofer Greczula. Efter en vilsen period kantad av psykisk ohälsa har han hittat hem i ett nytt sound – något vi får ta del av i det befriande debutalbumet “Live and Let Live”.

Albumet består av en ärlig samling låtar där lyssnaren verkligen får lära känna Kristofer och följa med på en resa genom hela känsloregistret.

– Jag är så peppad och stolt över de här låtarna – det känns genuint och verkligen som mig. Man kommer komma in i min värld och för mig känns det här som början på någonting större, säger Kristofer Greczula själv om debutalbumet.

Förutom en otrolig musikalisk talang och en unik stil så har Kristofer en närvaro som få kan mäta sig med. Han har skapat ett eget universum och vet hur man förmedlar känslor genom musiken. Nu åker han ut på turné för att förmedla känslorna hela vägen – live.

– Det är mycket känslor på plattan. Precis som i livet så går det upp och ner och det är så jag vill att det ska vara på mina livekonserter också. Du ska både bli jättelycklig men du ska också tillåtas landa och bli ledsen. Alla känslor ska få ta plats, säger Kristofer Greczula.


VAD: Kristofer Grezcula
NÄR: Torsdag 14 april, 2022, 19:30, på scen 20:30
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 180 kr + förköpsavg på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: 200 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Kristofer GrezculaBabel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.