Junior Brielle kommer tillbaka till Babel

Junior Brielle åker på albumturné i maj och den 12 maj kommer duon till Babel! 21 april kommer ett nytt album och nu avslöjar Junior Brielle att det blir en exklusiv albumturné i maj.

JUNIOR BRIELLE (SE)
Junior Brielle består av bröderna Gabriel och David Röhdin som 2018 uppmärksammades för sin debut-EP ”Blod” efter att ha skickat sitt egna blod till Sveriges musikkritiker. Sedan dess har de släppt debutalbumet tillika vinylettan ”TAMPA”, spelat live och nominerats som Årets nykomling på Grammisgalan, vunnit Gaffapriset, utsetts till framtidens artist av P3, nominerats till P3 gulds Årets Pop 2020, öppnat Lollapalooza 2019 och sålt ut fem turnéer. 2022 återvände Junior Brielle med ny musik och en landsomfattande Sverigeturné som avslutades på ett utsålt Slaktkyrkan i Stockholm.

Den 21 april 2023 släpps ett nytt album och självklart gör Junior Brielle då ett stopp i Malmö!


VAD: Junior Brielle (SE) LIVE
NÄR: Fredag 12 maj, 2023, 19:00, på scen 20:00.
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 245 kr (+ förköpsavg.)  babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: 
270 kr
ÅLDER
: 18 år
SPOTIFY: Junior Brielle


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.