Henning kommer tillbaka till Babel

Din Näst Bästa Kompis har äntligen fått bjuda tillbaka Henning med en salig blandning av astronomi, elgitarrer som lyfter på hatten åt Mark Knopfler och änglakörer!

HENNING (SE)
Henning har mejslat ut en alldeles egen nisch i det svenska musiklandskapet under de senaste åren. Debutalbumet ”Galileo” (2018) och uppföljaren ”Nätter utan dagar” (2019) fann snabbt en plats hos alla som saknat en sparsmakad gitarrhjälte med snillrika texter och fästande refränger.

Sonic Magazine kallade ”Nätter utan dagar” för ett album som ”verkligen tar hand om den som tar sig tid” – en målande beskrivning av Hennings musikaliska värld.

Tidigare i år kom tredje albumet, ”Under träden” från vilket singlarna ”Rock N Roll” och ”Första gången” snurrat flitigt på radio. För att citera Aftonbladets Håkan Steen: ”Älskar att någon 2020 skriver en refräng som ”Rock’n’roll har räddat mig igen”.

VAD: Din Näst Bästa Kompis pres. Henning (SE) LIVE
NÄR: Lördag 9 oktober, 19:30, på scen 20:30
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 150 kr, student 130 kr (+ förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: 170 kr, student 150 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Henning


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.