Gipomusic supportar Min Stora Sorg

Fantastiska kollektivet Gipomusic supportar Min Stora Sorg den 9 mars!

nullGIPOMUSIC (SE)
Gipomusic består av ett gäng unga och drivna oetablerade tjejer som träffas och skriver musik tillsammans med Irya Gmeyner som mentor. De har under hösten 2018 skrivit varsin låt tillsammans med etablerade låtskrivare och producenter som sedan släpptes på albumet ”Älskar älskar inte” innan jul.

Låtarna kretsar kring ämnen som destruktiva relationer till sig själv och andra, att tappa bort sig själv i ångest och att gå upp så mycket i någon annan problem att en själv glöms bort och till sist försvinner.

VAD: Min Stora Sorg (SE) LIVE
NÄR: Lördag 9 mars, 19:30, på scen 20:30
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 150 kr, student 130 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter alternativt på Folk & Rock (Skomakargatan 11) & Kulturcentralen (Södra Förstadsg. 18) i Malmö eller HepCat Store (Sankt Lars väg 21) i Lund.
I DÖRREN: 150 kr, student 130 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Min Stora Sorg, Gipomusic


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.