Gee Dixon kommer till Babel

Gee Dixon kommer till Babel på påskafton med hits som Majnoon, Shouf, Chikita och Ducka Baba. Den stora Påskfesten är runt hörnet!

GEE DIXON (SE)
Gee Dixon har varit en etablerad del av den svenska hiphop-scenen sedan 2012 då han gästade Carlitos ’Krigarsjäl Remix’ tillsammans med artister som Timbuktu, Moms och Fille. Därefter har han släppt flertalet singlar och EP:s, gästat på diverse låtar och även medverkat i TV4-succén ‘Lyckliga Gatan’ där han tolkade Arja Saijonmaas ‘Tacka livet’. Förra året släppte han ett stort antal framgångsrika singlar – och senast presenterade han projektsläppet ‘Paraply’.

Paraply är Dixons försvar, fuck-off och protest mot allt som sagts kring hans sätt att vara på, alla fördomar som han ständigt brottas med och sist men inte minst – en skildring av alla de motgångar som han fått gå igenom under väldigt kort tid.

VAD: PÅSKFESTEN – Gee Dixon (SE) LIVE + KLUBB
NÄR: 23:30-04:00, på scen 01:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 150 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
ÅLDER: 22 år, 20 år med förköpsbiljett
SPOTIFY: Gee Dixon


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

För att värna om våra gästers säkerhet sker en ytlig visitering och kontroll av legitimation vid entré.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.