Forced To Mode till Babel

Det blir synthfest på Babel när Depeche Mode-tributebandet Forced To Mode svänger förbi den 13 december!

nullFORCED TO MODE (DE)
Forced To Mode är ett tyskt Depeche Mode-tributeband som formades av elektrorock-bandet Forced Movement 2011. De är kända för sina energiska liveframträdanden där de återskapar varje ljuddetalj i perfektion och för sångarens röst som sägs vara läskigt lik Dave Gahans.

Den Berlin-baserade trion har en repertoire på ca 70 låtar från hela DMs diskografi. De har tidigare kört en liveshow baserad på Depeche Mode’s scenproduktion under Devotional-turnén 1993, med allt ifrån Daves vita kläder till kuberna på scen och skynket under Higher Love-introt. När klassiska ‘Some Great Reward’ fyllde 30 år 2014 spelade de en show baserad på den eran – likt det de tidigare gjort med Devotional-turnén.

Forced To Mode är alltså inte ditt vanliga tributeband – utan det är ett band med skyhöga ambitioner och väl genomtänkta produktioner. Känner ni också tomrum efter DMs ’Global Spirit Tour’? Då borde ni verkligen inte missa denna kväll!

VAD: Forced To Mode (DE) LIVE
NÄR: Fredag 13 december, 19:30, på scen 20:30
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 250kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter alternativt på Folk & Rock (Skomakargatan 11) & Kulturcentralen (Södra Förstadsg. 18) i Malmö eller HepCat Store (Sankt Lars väg 21) i Lund.
I DÖRREN: 300kr
ÅLDER: 13 år


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.