Bonafide bjuder på klassisk hårdrock

Bonafide är tillbaka med besked med sitt sjunde album Are You Listening? Bandet bildades av sångaren och gitarristen Pontus Snibb i Malmö 2006, med uppdraget att spela hårdrock som den ska spelas: trogen sina rötter i den elektriska bluesen och tidig R&B. Sedan dess har turnébussen tagit dem många varv runt Sverige och Europa – men 13 mars återvänder de äntligen för att möta Malmöpubliken!

BONAFIDE (SE)
På Are You Listening? har Bonafide återigen jobbat med demonproducenten Chips Kiesbye (Hellacopters, Sahara Hotnights, Sator) – liksom på genombrottsskivan Something’s Dripping som gav bandet sin största hit och anthem, Fill Your Head With Rock. Are You Listening? är första albumet sedan Live At KB (2019) och föregicks bl a av radiosingeln Snacket, en duett på skånska med Nisse Hellberg!

”Här lever Pontus Snibb och Nisse Hellberg ut den gemensamma kärleken till AC/DC och möts i en ganska svåremotståndlig malmöitisk text.” skrev Håkan Steen i Aftonbladet.

”Aldrig tidigare har Bonafide lyckats så klockrent med att presentera ett låtmaterial där knappt någonting faller ur ramen.” – Sweden Rock Magazine

”Pontus Snibb på sång har Sveriges bästa rockröst och intensivaste minspel.” – Rockbladet

”Bonafide är ett av Sveriges ledande bidrag till den traditionella, bluesskitiga hårdrocken i modern tid.” – Rocknytt

Bonafide är:
Pontus Snibb – sång & gitarr
Anders Rosell – gitarr
Martin Ekelund – bas
Niklas Matsson – trummor


VAD: Bonafide (SE) LIVE
NÄR: Onsdag 13 mars 2024, dörrar 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 250 kr + förköpsavg. på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN:  275 kr
ÅLDER: 18 år, 13 år i målsmans sällskap
SPOTIFY: Bonafide


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.