241102 : the BOWIE tribute (DK) LIVE

Danska bandet the BOWIE tribute hyllar David Bowies unika musik: En kärleksförklaring till Bowie!

Välkommen till en upplevelse av de eviga Bowie hitsen – Rebel Rebel, Let’s Dance, Starman, China Girl, Under Pressure och naturligtvis Ziggy Stardust och många fler – när det danska, Köpenhamnsbaserade tribute band the BOWIE tribute hyllar David Bowies musikarv med kärlek, respekt och internationell närvaro live från scenkanten i Danmark och runt om i Skandinavien.

the BOWIE tribute, med den karismatiske sångaren och frontmannen Michael Saxe Bjørn, spelar låtar från David Bowies fantastiska katalog, med nerv och stor känsla – låtar som för alltid förändrade den samtida synen på pop- och rockmusik. Bandet hyllar en musikalisk ikon – David Bowie – med entusiasm och kärlek! Bandets kompetenta musiker har gjort det till sin mission att hålla Bowies musik och arv levande live, på scener i Danmark og Skandinavien, när de levererar magiska, kraftfulla och stämningsfulla live versioner av Bowies legendariska låtar med stor autenticitet, energi och närvaro.

Kom med, och få en genuin och extraordinär Bowie-upplevelse!


VAD: the BOWIE tribute (DK) LIVE
NÄR: Lördag 2 november, 2024, 19:00, på scen 20:00.
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 350 kr + förköpsavg. på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: 375 kr
ÅLDER: 18 år, 13 år i målsmans sällskap


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.