240928 : Progressive Circus 2024 - 10 year anniversary!

I år är det tio år sedan tidernas första Progressive Circus-evenemang gick av stapeln i form av en festival inom progressive rock på Salongen i Helsingborg. Det vill vi såklart fira med dig, och gör det med en fläskig tvådagarsfestival på Babel i Malmö 28-29 september.

PROGRESSIVE CIRCUS 2024
Till detta har vi bjudit in 8 högklassiga band av traditionell PC-standard för som kommer att spela en del av den absolut bästa progressiva rocken för dig.

Agusa och Moon Safari är de första släppta banden till Progressive Circus 2024.
Håll utkik på www.progressivecircus.com, www.facebook.com/progressivecircus eller www.instagram.com/progressivecircus för att se aktuell status på bandsläppen.

Sedan starten 2014 har Progressive Circus etablerat sig som landets ledande arrangör inom progressive rock och har bjudit många av de största namnen till Sverige för första gången, antingen över huvud taget eller på mycket länge, som till exempel Van der Graaf Generator, Magma, Caravan, IQ, Mike Portnoy’s Shattered Fortress, Le Orme med flera.

Även om starten handlade om festivaler i Skåne har verksamheten idag främst fokus på enstaka konserter eller turnédelar för olika band, och främst i Stockholm och Göteborg i samarbete med KPM concerts i Danmark och We Låve Rock i Norge. Men när det är dags att fira 10-årsjubileum och slå på stort är det Babel och Malmö som gäller!

Evenemanget arrangeras med stöd från Skånsk Live.


VAD: Progressive Circus 2024
NÄR: Lördag 28 september, dörrar kl 16:00 samt söndag 29 september, dörrar kl 15:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 2 dagarsbiljett via Nortic.se
ÅLDER: 18 år
SPOTIFY: Moon Safari , Agusa


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.