240510 : Lord Of The Lost (DE) LIVE

En dag före Eurovision Song Contest-finalen på Malmö Arena, den 10 maj 2024, kommer Lord of The Lost att genomföra en mycket speciell ESC-show på Babel i Malmö.

LORD OF THE LOST
Efter att ha tävlat i ESC 2023, haft enorm framgång med albumet ”Blood & Glitter” och sålt ut konsert efter konsert samt kört en Europaturné med legendariska Iron Maiden, återvänder Lord of The Lost till Sverige för en specialkonsert.

Förutom att de kommer spela sitt bidrag till ESC 2023 ”Blood & Glitter” och andra LOTL-låtar, kommer de självklart att framföra sin coverversion av Finlands ”Cha Cha Cha” plus några andra utvalda ESC-hits. Och beroende på vilka som är på plats under ESC-veckan i Malmö kan det finnas en chans att välkomna några andra ESC-stjärnor på scenen…

Konserten presenteras i samarbete med FKP Scorpio


VAD: Lord Of The Lost (DE) LIVE
NÄR: Fredag 10 maj, dörrar 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 350 kr + förköpsavg. på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN:  375 kr
ÅLDER: 18 år, 13 år i målsmans sällskap
SPOTIFY: Lord Of The Lost


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.