240508 : Cornelia Jakobs (SE) LIVE

Missa inte Cornelia Jakobs LIVE i Malmö under Eurovision! Det kommer att bli en gryyyyym kväll!

CORNELIA JAKOBS (SE)
När de sista tonerna av ”Hold Me Closer” ringde ut i Melodifestivalen 2022 dröjde det inte lång tid innan Cornelia Jakobs gick från favorittippad till favorit – när hon utsågs till fansens favorit under Eurovision Song Contest i Turin. Hon har sedan dess belönats med dubbla Rockbjörnar, Musikförläggarnas pris och nu senast korats till Årets nykomling på Grammisgalan.

Våren 2023 återvände Cornelia Jakobs som mellanakt i Eurovision Song Contest där vi såg henne uppträda med en cover av Mel C:s ”I Turn To You”. Hon har dessutom släppt låtar som “Rise”, “Bloody Mind”, “Need You Now” samt en tolkning av “It Takes a Fool To Remain Sane”. Detta är dock bara startskottet i framgångssagan som stavas Cornelia Jakobs – under 2024 väntas mer musik från Cornelia och hon befinner sig just nu i studion och arbetar med sitt debutalbum.

Våren 2024 är det dags för en ny turné för att stilla det skriande behovet att höra en av våra mest intressanta röster just nu. Startskottet går av stapeln på Vega i Köpenhamn och därefter besöker Cornelia Jakobs totalt 12 länder runt om i Europa innan hon avslutar på hemmaplan med en Sverigeturné. En vårturné som avslutas i Malmö i samband med Eurovision Song Contest.


VAD: Cornelia Jakobs (SE) LIVE
NÄR: Onsdag 8 maj, 2024, dörrar 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 495 kr + förköpsavg. på babelmalmo.se/biljetter
ÅLDER: 18 år
SPOTIFY: Cornelia Jakobs


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.