240424 : Barrington Levy (JAM) LIVE - INSTÄLLT!

Tyvärr måste vi meddela att Barrington Levy har behövt ställa in hela vårens Europaturné och därmed även spelningen som skulle ägt rum på Babel i Malmö den 24 april. Inget nytt datum är aktuellt och samtliga biljetter kommer att återlösas.

BARRINGTON LEVY (JAM)
Levy slog igenom på den internationella scenen under 80-talet med hits som ”My Time” ”Too Experienced” och ”Here I Come” – låtar som fortfarande är älskade av reggaefans över hela världen. Levys musik karaktäriseras av hans unika röst och medryckande melodier, som blandar reggae med andra genrer på ett sällan skådat sätt.

Barrington Levy turnerar fortfarande flitigt och säljer ut shower över hela världen. För närvarande jobbar han med ett nytt album som kommer att heta ”It’s About Time”, vilket enligt honom själv kommer att bli det sista.

Missa inte att uppleva en av de sista levande reggaelegenderna i vår!


VAD: Barrington Levy (JAM) LIVE
NÄR: Onsdag 24 april, 2024, dörrar 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
ÅLDER: 18 år
SPOTIFY: Barrington Levy


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.