240412 : The Gems (SE) + WormRose (SE) LIVE

Fredag 12 april gör The Gems slag i saken och förgyller Malmö med lite hederlig rock n’ roll!


The Gems
Bandet består av Guernica Mancini på sång, Emlee Johansson på trummor och Demona Lindgren på gitarr och bas. Bandets sound är en blandning av klassisk rock med en modern touch.

Under sina många år som prominenta medlemmar i bandet Thundermother har de blivit enormt erfarna och rutinerade musiker med många stora turnéer under bältet. Bland annat har de spelat på Wacken, SRF, Graspop och senast som förband till legendariska Scorpions på en två månader lång arenaturné i Nordamerika. Just nu är deras fulla fokus på att skriva och släppa sitt debutalbum. Förbered er på en garanterat underhållande och energifylld show!


SUPPORT: WORMROSE (SE)

WormRose är ett femalefrontat hårdrocksband bildat 2022 med ett moderniserat old-school-sound. De levererar potenta riff likt Extreme & Van Halen,  uttänkta texter och en live-show för fans av ENERGI!

Bandet består av 4 medlemmar från Stockholm, Skåne och Uddevalla med 4 olika musikaliska bakgrunder vilket i sin tur skapar en vacker musikalisk komplexitet. Det skapas ett nytt recept som rör ihop stilar så som pop, funk och heavy-metal till en helt ny gryta värdig 3 Michelinstjärnor.


VAD: The Gems (SE) + WormRose (SE) LIVE
NÄR: Fredag 12 april 2024, dörrar 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 150 kr + förköpsavg. på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN:  175 kr
ÅLDER: 18 år
SPOTIFY: The Gems, WormRose


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.