240319 : Donny Benét (AUS) + Tomode (SE) LIVE - FÅTAL BILJETTER!

Donny Benét ger sig åter ut på Europas vägar i vår med bagaget fullt av sina bästa nu-disco-dängor och gör stopp på Babel i Malmö den 19 mars! Som support denna kväll ser vi den svenska discoduon Tomode!

DONNY BENÉT (AUS)
Han började som studiomusiker men blev ett nu-disco-fenomen på egen hand. Det var med 2018 års album ”The Don” som Donny Benét blev just ”The Don” med alla. Med hitlåtar som den mjukt svävande discopärlan ”Konichiwa” och energifyllda discokaramellen ”Santorini” tog den australiske multiinstrumentalisten världen med storm. Soundet var tydligt förankrat i åttiotalets italo disco och blinkade ogenerat till föregångare som Giorgio Moroder.

Nu är han lite äldre, och med det mer eftertänksam och klok. Han har rest världen runt och han har sett en del saker. Tiden går och han mognar likt de finaste sakerna i livet. Donny Benét är en tidlös, elegant och sofistikerad man.

Hans nya album, nummer sex i ordningen, heter ”Infinite Desires” och är hans mest kompletta, rent musikaliskt. Det är lekfullt och potent. Passionerat och självsäkert. Här är en artist som överskrider gränser med mjuka beats, sköna grooves och texter som talar till våra mest grundläggande begär.

Häng med på en poolparty-doftande afton med Donny, hans band och Tomode i mars!


VAD: Donny Benét + Tomode – LIVE
NÄR: Tisdag 19 mars, dörrar 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 350 kr på kulturbolaget.se
I DÖRREN:
350 kr
ÅLDER: 18 år
SPOTIFY: Donny Benét


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.