240316 : Dina Ögon (SE) LIVE - SLUTSÅLT!

Dina Ögon är tillbaka med ny skiva och den 15 och 16 mars kommer de äntligen tillbaka till Malmö och Babel!

DINA ÖGON (SE)
Efter två album och ett flertal utsålda turnéer på kort tid har kvartetten Dina Ögon gått från klarhet till klarhet och blivit ett av landets mest omtalade band. Nu finns första singeln ”Glitter” ute från det kommande tredje albumet ”Orion”, som släpps den 2 februari 2024.  Skivan ”Glitter” beskrivs av bandet själva som en resa uppåt, framåt, inåt.

”- Många säger att vår musik blickar bakåt, men för oss blickar den alltid framåt eller möjligen i sidled. Resultatet? Vi är inte överens om det är en brasiliansk sandstrand i solnedgången eller en manglande ångvält på gatan.” Dina Ögon

I mars 2024 ger sig Bandet ut på en turné och fredagen 15 samt lördagen 16 mars kommer Dina Ögon till Babel!

𝗦𝗟𝗨𝗧𝗦Å𝗟𝗧!
Båda datumen är nu slutsålda. Letar ni efter biljetter eller har fått förhinder så rekommenderar vi vår samarbetspartner Ticketswap där ni kan köpa och sälja biljetter.


VAD: Dina Ögon (SE) LIVE
NÄR: Lördag 16 mars, 2023, dörrar 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: SLUTSÅLT!
ÅLDER: 18 år, 13 år i målmans sällskap
SPOTIFY: Dina Ögon


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.