240301 : Alba August (SE) + Nathalie (SE) LIVE

Alba August på turné våren 2024! Med sin imponerande och unisont hyllade EP ”I Wish I Was Someone Else” i ryggen meddelar Alba August att hon ger sig ut på en efterlängtad Sverigeturné under 2024.

ALBA AUGUST (SE)
När Alba August, på en direktsänd Grammsigala, sjöng hjärtat ur sig i sin gripande sång ’Isabelle’ stod det klart: det här är en person som inte tänkt hålla tillbaka känslorna. Skådespelare eller inte, framträdandet rätade ut alla eventuella frågetecken och förvandlade dem till utropstecken.

Alba August tar sitt avstamp i det autentiska och oväntade. Över drivande trummor och stora synthmattor sjunger hon ofiltrerat om ensamhet, ångest och längtan efter ljuset, och lämnar ingen oberörd. ”I Wish I Was Someone Else”, uppföljningen till hennes debutalbum ”I Still Hide” bekräftar hennes konstnärliga bredd och visar ett mod att berätta historier som känns.

SUPPORT: NATHALIE (SE)
Med ett hjärta rustat för savannen lägger Nathalie, ordhantverkaren från Dikanäs i Västerbottens inland, ett musikaliskt pussel med blandade motiv. Sedan debutsingeln ”Hela tiden” kom, för tre vintrar sedan, har hon hyllats för sitt melodispråk och för att hon genom sin musik öppenhjärtigt berättat om hur det är att bli äldre än ett storasyskon.

Välkommen med på resan bland glittriga popexplosioner och akustisk eftertänksamhet.


VAD: Alba August (SE) + SUPPORT: Nathalie (SE) LIVE
NÄR: Fredag 1 mars, 2024, 19:00, på scen 20:00.
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 295 kr + förköpsavg. på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: 320 kr
ÅLDER: 18 år, 13 år i målsmans sällskap
SPOTFY: Alba August, NathalieBabel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.