240227 : Jazz i Malmö pres. Ava (SE) LIVE - Releasekonsert

Nils Andersson och Linda Bergström bildar tillsammans duon Ava som är aktuella med sitt andra album ”Älven och havet”. Den 27 februari ser ni duon på Babel, missa inte det!

Ava (SE)
Det Malmöbaserade bandet Ava debuterade 2014 på Havtorn Records med sin självbetitlade skiva och har sedan dess fått många fina utlåtanden, både live och på skiva. Sedan föregående skiva har bandets låtskrivare och textförfattare Nils Andersson komponerat nytt material till Ava. I den nya musiken vänder han i text och musik tillbaka till sina ungdomsår i Västerbottens inland med reflektioner kring samtiden och det förflutna.

Mycket är sig likt sedan debuten, men denna gång tar Ava musiken ett steg längre genom att spela helt akustisk med mycket stämsång.

Nils Andersson – gitarr, sång
Linda Bergström – sång

Gästande musiker:
Mattias Hjorth – kontrabas
Emma Kragh-Elmøe – violin, viola
Almaz Yebio – kör
Hanna Söderqvist – kör
Andrea Hatanmaa – kör

Konserten är ett samarbete med Svensk Jazz.


VAD: Ava (SE)
NÄR: Tisdag 27 februari 2024, dörrar 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP + I DÖRREN : 195 kr, student 100 kr på babelmalmo.se/biljetter
Fri entré för medlemmar. Bli medlem på plats för 150 kr, student 50 kr
ÅLDER: 18 år, 13 år i målsmans sällskap


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.